PREȘCOLAR

Grădinița Cambridge School of Constanta întâmpină elevi cu vârste cuprinse între doi și șase ani și oferă un standard ridicat de educație timpurie. Acest nivel de învățare se concentrează pe creșterea creșterii și dezvoltării individuale a fiecărui copil, prin cultivarea încrederii în sine și încurajarea elevilor de a fi plini de imaginație și curiozitate cu privire la lumea din jur.

Echipa dedicată de profesori de grădiniță creează un mediu de învățare călduros și primitor, care este atât motivațional, cât și de susținere, astfel încât elevii să se simtă confortabil implicându-se în mediul lor într-o manieră dinamică, prin joc, observare, vorbire și imaginație.

Școala Cambridge din Constanța oferă o abordare academică intensivă a dezvoltării elevilor preșcolari, cu toate clasele desfășurate exclusiv în limba engleză. Aceasta înseamnă că grădinița pregătește elevii pentru excelență în următorul nivel al studiilor lor în cadrul sistemului Cambridge, ajutând totodată la dezvoltarea abilităților esențiale de viață.

Curriculum

Picture

 

La Cambridge School of Constanta, programa preșcolară este adaptată pentru a se alinia atât la programele academice internaționale românești, cât și la cele britanice și include următoarele arii curriculare: comunicare și limbă; dezvoltarea fizică; dezvoltarea personală, socială și emoțională; alfabetizare; matematică; intelegerea lumii; și arte și creativitate.

Evaluare

Picture

O parte a programului educațional implementat de echipa grădiniței Cambridge School of Constanta este evaluarea elevilor. Procesul de evaluare urmărește progresul copilului, prin observare, activități practice și evaluări, astfel încât să poată fi creat un plan de învățare personalizat pentru fiecare elev. Acest lucru ajută la formarea unei înțelegeri cuprinzătoare a nivelului de abilitate, îmbunătățire și nevoi ale fiecărui copil, astfel încât să se poată dezvolta cu succes.

Părinții primesc regulat feedback despre comportamentul elevului în clasă, obiceiurile alimentare, dezvoltarea socială și progresul academic, prin întâlniri față în față și pe platforma Kinderpedia a școlii. Acest feedback permite părinților să rămână informați cu privire la dezvoltarea academică și personală a copiilor lor, astfel încât aceștia să poată monitoriza în permanență progresul copilului.

Activitățile Preșcolare

Picture

Învățarea prin joc este o parte importantă a experienței de învățare a grădiniței, deoarece permite dezvoltarea imaginației și memoriei copilului, precum și a abilităților de gândire și de limbă. De asemenea, elevii își pot explora propriile preferințe, opinii și idei, în timp ce învață de la cei din jur, ajutând la dezvoltarea abilităților sociale și la stabilirea trăsăturilor individuale ale personalității. Jocul în aer liber este încurajat datorită rolului său în dezvoltarea mobilității și coordonării, sprijinind în același timp dezvoltarea fizică și oferind activități sociale de care elevii să le poată bucura.

Școala Cambridge din Constanța oferă o gamă largă de activități extrașcolare interesante pentru a extinde învățarea unui elev dincolo de clasă. Aceste activități includ de obicei: pian, robotică, cluburi creative, activități de învățare muzicală, cluburi de limbi străine, baschet, fotbal, Zumba, yoga, gimnastică și balet. Excursii pe teren, proiecte de sensibilizare comunitară, evenimente tematice și prezentări educaționale de către invitați speciali sunt organizate în mod regulat, pentru a oferi elevilor o oportunitate de a înțelege mai bine lumea în care trăiesc și de a dezvolta abilități și atribute personale cheie.

Orar zilnic

Cambridge School of Constanța oferă două programe de grădiniță: